Bemer teknologi virker mod betændelser og kroniske smerter

Bemer teknologi virker mod betændelser og kroniske smerter

Bemer teknologi er særligt udviklet til at hjælpe heste med at hele og bekæmpe betændelse i kroppen. Derudover virker Bemer teknologi mod kroniske smerter. Teknologien, som er udviklet i Tyskland, har eksisteret i over 12 år, og er mere og mere udbredt i hestebranchen, hvor teknologien er indbygget i et dækken til heste. Prøv et Bemer dækken på din hest og opnå positive resultater for din hests trivsel og sundhed.

Hvordan virker et Bemer dækken?

Et Bemer dækken virker på hele hestens krop ved at udsende nogle små signaler, der stimulerer hestens nervesystem og blodcirkulation. Ved at stimulere nervesystemet og blodcirkulationen, udskilles der nogle små affaldsstoffer i kroppen, så hesten kan komme af med disse stoffer hurtigere. Stimulationen hjælper på den måde hesten ved at forbedre iltforsyning i blodbanerne og giver næringsstoffer til cellerne. Når du bruger et Bemer dækken på din hest, bliver din hest mere afslappet og fokuseret gennem denne særlige terapi og stimulation.

Bemer dækken kan forebygge smerter, sygdomme og stress

Heste kan nemt blive udsat for en masse fysiske udfordringer, der gør, at de opnår betændelsestilstande, stress, dehydrering og meget andet. Med jævnlig behandling med et Bemer dækken kan du forebygge diverse sygdomme og skader på din hest. Et dækken kan hurtigt betale sig i forhold til at skulle behandle din hest med medicin. En hest kan lige så nemt blive stresset som mennesker, og med hyppig terapi kan et dækken hjælpe din hest til at falde til ro og blive mindre stresset.

Der er flere fordele ved at bruge et dækken

Bemer teknologien er anerkendt og en udbredt behandlingsmetode til heste. Når hesten får et dækken lagt på sin krop, går helingsprocessen og stimulationen straks i gang. Det kan være en fordel at benytte et Bemer dækken, når din hest har motioneret og flere gange om dagen, når den har brug for at restituere. Et Bemer dækken kan holde op til 20 behandlinger mellem hver opladning af batteriet. Brug et dækken hyppigt og få din hest i bedre balance.

Behandling med Bemer teknologi flere steder på hesten

Udover et dækken følger der også gamacher til benene med indbygget Bemer teknologi. Bemer gamacher er særligt egnet til behandling af sår og skader på benene, som en hest nemt kan komme ud for, når den springer over bukke på ridebanen. Med både et dækken og gamacher kan du nemt og effektiv behandle hele hestens krop og ben.

Brug det før et ridestævne

Der kan være meget stress op til et ridestævne, og det kan din hest helt sikkert mærke, da heste er meget opmærksomme og følsomme dyr. Din hest kan også virke nervøs før et ridestævne, og skal den transporteres fra et sted til et andet, kan det påvirke nervøsiteten yderligere. Her kan et dækken være en stor fordel at bruge for at berolige hesten både før en ridekonkurrence men også under transport. Hjælp din hest med Bemer behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.